Rohkema info nägemiseks:

CROWDEDHERO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 324; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CROWDEDHERO OÜ kohta arvamuslugu!"

CROWDEDHERO OÜ hetkeolukord

Juba 324 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevused:

Aruandeaastal keskendus Crowdedhero OU tütarettevõtte CrowdedHero Latvia SIA asutamisele ja turuplatvormi jaoks vajalike IT-lahenduste väljatöötamisele. Ettevõte tegutseb peamiselt aktsiate ühisrahastuse valdkonnas, pakkudes veebiportaalide lahendusi ühisrahastuse pakkujatele, sealhulgas oma tütarettevõttele. Lisaks põhitegevusele tegeleb ettevõte ka holding-tegevuse ja turundusteenustega.

Finantsseisud: 2022. aasta lõpuks on Crowdedhero OU aktsiakapital 8 330 eurot. 2022. aastal investeeris ettevõte oma tarkvarataristu täiustamisse 44 820 eurot, et tagada parem kasutuskogemus ja sujuv toimimine, samuti oma tütarettevõtte CrowdedHero Latvia SIA igapäevase tegevuse tagamisse. Kuna ettevõttel alles käib IT-lahenduste väljatöötamine, siis olulist majandustegevust aruandeaastal ei toimunud. Sellest tulenevalt oli keskmine konsolideeritud töötajate arv 4 ning ettevõtte brutokahjum oli 31.12.2022 seisuga -231 350 EUR.

Olulised sündmused ja riskid:

Kuna ettevõte oli ettevalmistusjärgus ega olnud veel alustanud oma põhitegevust, siis olulisi sündmusi, mis oleks mõjutanud raamatupidamise aastaaruannet, ei toimunud. Lisaks ei tuvastatud sel perioodil olulisi riske, mis võiksid mõjutada ettevõtte finantsseisundit või majandustulemusi.

Tuleviku väljavaated ja arengud:

Vaadates ette järgmist aruandeperioodi 2023. aastal, on Crowdedhero OU eesmärgiks keskenduda oma IT-lahenduste edasiarendamisele.

Uskudes, et ühisrahastamine on võimas äritegevus, eriti keerulistel aegadel, kavatseb ettevõte seda potentsiaali oma tulevase kasvu ja edu saavutamiseks ära kasutada.

CROWDEDHERO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.